rubenvanzuijlen.reismee.nl

examens

hallo,

ja ja, nog iets meer dan een weekje en dan ben ik er weg van. Dan ga ik eindelijk naar Zwitserland. Nu nog flink bezig met mijn examens en daarna werkVAKANTIE.

groetjes Ruben

anita van Zuijlen

Hoi, ruben, je examens zitten erop. Je bent vandaag aangekomen in zwitserland. Veel plezier bij de familie Sonderegger

Hoi Ruben!
Ik ga ook naar zwitserland! waar zit jij precies?

Hoi nikki,

Ik zit in Nufenen in het kanton Graübunden. Waar ga jij dan precies heen?

nikki

Ook leuk! ik ga naar kanton zurich.. regio embrach.
Is je familie een beetje leuk? wat mag je zoal doen?

ruben

Jazeker, hele aardige mensen. En alle mensen in het dorp en die ik ben tegengekomen zijn ook erg aardig. Ik moet met alles meehelpen, hooi geven, mest ruimen alle klusjes samen met de boer. En soms vraagt ie dingen om te doen enzo. Voor hoelang ga je? En Wat voor boerderij?

nikki

klinkt goed! fijn dat ze aardig zijn! ik ga de eerste week van jullie beginnen tot eind augustus misschien langer.
Mijn bedrijf is een klein familie bedrijf met vader en dochter.. paarden en koeien zijn de hoofdtak van het bedrijf en daarnaast nog een paar kippen geiten katten en een hond.. ik ben heel erg benieuwd!

nikki

juli bedoelde ik natuurlijk haha

ruben

Dat klinkt ook zeker goed. Ik ben er maar voor 2 weken, tot de 14de. Veel plezier in ieder geval! En succes natuurlijk. Dat is trouwens toch ook een duits deel of niet?